Nederland

home


boeken

lopend  gevonden?
lopend  registreren?
lopend  etiketten
lopend  obcz
lopend  ring!ring!
lopend  themaboeken
lopend  wilde tips

mensen

lopend  meetings
lopend  foto's
lopend  actievelingen
lopend  kletsen
lopend  emmadag
lopend  jarig

bookcrossing

lopend  aanmelden?
lopend  in de media
lopend  promoot
lopend  boekenplank

 
Aanmelden, hoe gaat dat?


Je wilt lid worden van BookCrossing? Hoera!
Dat kan (nog) niet via deze site. Daarom geven we je hier uitleg bij de Engelstalige aanmeldbladzijde op BookCrossing.com.

Wat je hieronder ziet is een plaatje van die bladzijde, met uitleg erbij. Het is alleen maar een plaatje, je kunt er niks in invullen of erop klikken.
Maar we hopen dat het de dingen een beetje duidelijker maakt.
Opmerking bij de plaatsnaam: soms worden er voor een stad of dorp verschillende manieren gebruikt om de naam te schrijven, zoals "Den Haag" of "'s Gravenhage", "Sint Oedenrode" of "St. Oedenrode", met of zonder tussenstreepje, enzovoorts. Er is geen keuzelijstje voor steden zoals voor de provincies, maar in twijfelgevallen kan je hier zien wat de gebruikte schrijfwijze is. Wanneer je die gebruikt is het makkelijker om mede-BookCrossers in je omgeving te vinden, en kunnen zij jou ook vinden.


Deze website wordt onderhouden door LenaLena.

De kleine lettertjes:
De naam Bookcrossing en het logo zijn ©Bookcrossing.com. We zijn enthousiaste deelnemers aan die site en hebben het logo hier ter promotie neergezet. We zijn niet van plan er iets mee te gaan verdienen. -o-o- Name and logo are ©Bookcrossing.com. We are enthusiastic participants in that site and have used the logo here to promote the original site. We do not intend to make a profit out of its use.